Dart clinics

Dart clinics

Een dartclinic is leuk en biedt vele mogelijkheden. Tijdens een dart clinic heb je een ware praktijk ervaring in de wereld van het darten. Je ontvangt uitleg en training in het spel van een ervaren darter. Uiteindelijk gaat er natuurlijk ook een partij gedart worden. Er zijn verschillende intenties waarmee aan een dart clinic kan worden deelgenomen. Deze zijn training of als uitstapje, het is afhankelijk van jou interesses wat van toepassing is.

Training

Ben jij bezig met darten en wil je jouw vaardigheden naar een nieuw niveau tillen? Dan is een dartclinic een erg goede optie! Je gaat aan het bord staan samen met een professional die jou kan helpen je huidige spel te verbeteren. Je krijgt tips en direct praktijk ervaring en waar nodig uitleg om je spel te verbeteren. Je zult daardoor stevig verbeteren en wellicht een goede kans maken om een professionele darter te worden!

Uitstapje

Maar het hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn dat je jouw prestaties wil verbeteren. Vind je darten leuk, of lijkt het je leuk? Dan is een dart clinic wellicht een goede optie! Gezellig met een groep aan het bord staan terwijl je de basics van het darten leert en vervolgens het tegen elkaar opnemen in een spannende dartwedstrijd! Het zou zomaar het begin van een nieuwe hobby kunnen zijn!

Verschil tussen clinics

De ene clinic is de andere niet, het is dan ook goed om stil te staan bij de verschillende clinics alvorens je ene keuze maakt. Er zijn een aantal zaken waarop een clinic afwijkt

Doel: Is het recratief of bedoeld om je vaardigheden te verbeteren?

Lengte: hoe lang duurt de clinic en welke onderdelen worden er behandelt?

Locatie: Waar wordt de clinic gegeven?

Tutor: Wie begeleidt je? Is het een ervaren darter of een professional?

Terug naar overzicht