Darts Daily 180

Darts Daily 180

Darts Daily 180 is een van de leukere dartgames die wij, van WorldDartstrophy.nl zijn tegen gekomen! Het spel vereist veel vaardigheden en is ook erg uitdagend. Je krijgt dan ook de echte dartervaring als je het speelt. Dat komt door de vormgeving van het spel en door de leuke gameplay die ermee verbonden is. Je zult merken dat de gameplay er voor zorgt dat je blijft spelen, echter is het wel vereist dat je de plugin genaamd: unity installeert. Uit onze tests is gebleken dat deze volledig veilig is.

Gameplay

De gameplay is gelijk aan het spel van het darten. Je moet via een dubbel de leg eerder uitgooien, dan de tegenstander. Anders dan het echte spel dien je geen 501, maar 301 punten uit te gooien. Dit gaat door een speciaal opgezet werpsysteem. Middels je muis richt je op de juiste plek. Vervolgens gaat er een circel in en uitzoomen. Dit geeft aan hoe precies de pijl gegooid zal worden. Het is daarmee dus zaak dat je op het juiste moment je muisknop loslaat om te verzekeren dat deze op de juiste plek in het bord belandt!

Beoordeling

Wij van World Darts Trophy hebben allemaal het spel gespeeld, en zijn razen enthousiast! Het ziet er mooi uit, is uitdagend en heeft een bijzonder leuke gameplay. Het grote voordeel is dat je de verschillende moeilijkheidsgraden kunt instellen. Zo blijft het spel lang leuk! Je kunt overigens ook een toernooi spelen, daarmee is het nog moeilijker om de winst te behalen. Ons oordeel is dan ook dat je echt het spel eens moet proberen!

Terug naar overzicht