Darts

Darts is zondermeer een sport die erg populair is, niet alleen zie je in ieder café een dartboard hangen waar dagelijks op gespeeld wordt. Maar ook op TV wordt er met grote regelmaat aandacht aan de darts besteed. Je ziet er wedstrijden, verslagen, toernooien, maar ook interviews met de bekende darters. Deze mensen zijn er in geslaagd om van hun favoriete sport hun beroep te maken. Zijn zijn dan ook professioneel darters.

Professionele darters

Professionele darters hebben hun werk gemaakt van het spelen van darts. Zei hebben zich tot een niveau opgewerkt, waarin ze wedstrijden spelen die bekeken worden op tv en duizenden bezoekers aantrekken. Professionele darters trainen veel en voeren ondanks het slechte imago van het darten een topsport uit. Op worlddartstrophy.nl gaan we uitgebreid in op het begrip professioneel darter, we schreven er een artikel over >>

Locaties

Darts kan enorm gemakkelijk gespeeld worden, daardoor zijn goede dartslocaties ook overal te vinden. Belangrijk hierbij is dat het bord op de juiste hoogte en afstand hangt. Veel dartlocaties zijn gevestigd in horeca gelegenheden. Dit is dan ook een goede gelegenheid om andere spelers te leren kennen, uitdagen of als leermeester te nemen. Er zijn natuurlijk ook verschillende dartclubs, die alleen op een flink niveau spelen. Meer daarover op de pagina dartlocaties!

Dartclinics& benodigdheden

Wil je graag leren darten, of lijkt het je leuk om te doen als uitstapje? Dat kan! Door heel nederland worden dartclinics aangeboden. Hierdoor maak je in praktijk kennis met de wereld van het darten en alles wat daarbij hoort!

Daarbij lichten we je ook in over de beste en voordeligste dartbenodigheden, wat heb je nodig voor een goed spel darts? Wij vertellen het je!