Desktop darts

Desktop darts

Desktop darts is een dartgame die veel gespeeld wordt op onze website, dat komt omdat het gemakkelijk is om te spelen en de spelduur slechts kort is! Zo kun je dus gemakkelijk vele spelletjes spelen in slechts korte tijd. Ben je dus op zoek naar een snel dartspelletje met veel uitdaging? Dan zit je helemaal goed bij desktop darts van worlddartstrophy.nl. In dit artikel gaan we verder in op het spel Desktop darts!

Gameplay

De gameplay van Desktop darts is versassend simpel! Je doel is om met drie pijlen een zo hoog mogelijke score te gooien. Je gooit de pijl door middel van twee handelingen allereerst gaat er horizontaal een pijl heen en weer bewegen. Door op het juiste moment te klikken, kun je de pijl stilzetten. Je probeert natuurlijk de twintig te raken hier! Direct daarna gaat er een verticale meter lopen, deze bepaald hoe hoog je de pijl gooit. Je probeert hiermee natuurlijk de triple te raken! Als je drie keer triple 20 gooit, heb je de maximale score van 180 bereikt!

Moeilijkheidsgraad

Ook dit spel is gespeeld door het gehele team van Worlddartstrophy.nl! We kwamen tot de conclusie dat het spel een zeer hoge moeilijkheidsgraad heeft. Sommige van ons vonden het dermate simpel en lastig, dat ze het saai vonden, maar daar waren de toppers het natuurlijk niet mee eens.

Zij schreven de slechte spelervaring toe aan de frustratie van de prestatie. Waren zij beter geweest, dan hadden ze het ook leuker gevonden!

Beoordeling

De beoordelingen van het spel lopen er uit een. Toch kwamen we tot een gezamelijke conclusie, ben je op zoek naar een snel spel dat je erg uitdaagt? Dan is dit wat je zoekt! Zeker in de pauze doet dit spel het erg goed!

Terug naar overzicht