Two game darts

Two game darts

Two game darts is, samen met daily darts 180 een van de toppers op het internet! Je krijgt het echte dartgevoel en ook de gameplay is erg slim in elkaar gestoken. De naam Two Game Darts dankt het aan het feit dat je voorafgaand aan het spel kunt kiezen of je 301 of 501 punten wilt uitgooien. Je kunt dus in feite twee games spelen!

Gameplay

De gameplay van Two game darts zit slim in elkaar. Het doel is om met zo weinig mogelijk pijlen, zo snel mogelijk de score van 301 of 501 uit te gooien. Hiervoor gebruikt het spel drie maatstaven, waar je enkel de spatiebalk voor nodig hebt. De eerste keer dat je drukt, gaat er een kruis om het bord draaien om te bepalen op welke lijn de eerste pijl moet komen, vervolgens krijg je een tweede lijn die de exacte plaats van de pijl op het bord bepaalt. Tenslotte gaat de powermeter lopen, deze bepaald hoe hard je de pijl gooit.

Gooi je te hard? Dan gooi je de pijl te hoog en raak je wellicht niet waar je op richt. Het omgekeerde geldt als je te zacht gooit.

moeilijkheidsgraad

Ook dit spel is door de gehele redactie van WorldDartsTrophy.nl gepeeld. Het spel is lastig, maar wel haalbaar. Daarbij duurt het spel lang genoeg om te vermaken en kort genoeg om interessant te blijven. Dit gecombineerd, zorgt dan ook voor een juiste beoordeling.

Beoordeling

De beoordeling was vrijwel unaniem, Two game Darts is leuk, uitdagend en goed vorm gegeven. Daarbij is het heel erg gemakkelijk te bedienen! Dat maakt dat Two game darts in onze optiek een echte topper is. Zeker het spelen waard.

Terug naar overzicht