Over ons | Worlddartstrophy.nl

Worlddartstrophy.nl is in het leven geroepen voor iedereen die darten leuk of interessant vindt. Kijk je darten, dart je in je vrijetijd, werk je aan je cariere als darter of speel je graag online games van het darten? Dan is dit dé website voor jou, maar ook als je zoekt naar een leuk uitje om te doen met je collega's of vrienden zul je hier vinden wat je zoekt! Waarom zijn wij zo enthousiasmere

Passie voor darten

Wij van world darts trophy.nl hebben allemaal een passie voor darten. We kijken het, volgen het, doen het en delen het. We zijn helemaal op zijn kop van de competities en zijn laaiend enthousiast over de hele wereld die er aan vast hangt. De nieuwste borden, pijlen shirts, reclames en toernooien we zijn er helemaal van op de hoogte. We kunnen dan ook echt wel stellen dat we een passie voor darten hebben. Worlddartstrophy.nl is onze manier om ons enthousiasme aan je over te brengen!

Het team achter worlddartstrophy.nl

Het mag duidelijk zijn dat we leven en ademen met het darten. We zijn dan ook bij elkaar gekomen tijdens het darten. We speelden tegen elkaar of keken samen dartwedstrijden. Sommigen van ons zijn zelfs met elkaar in contact gekomen, doordat ze op facebook een bericht over een wedstrijd deelden. Alles bij elkaar is het natuurlijk een enorm voorrecht om met zoveel gelijkgezinden samen te werken!

Verken het netwerk!

We hebben onze site natuurlijk niet voor niets opgericht! Lees alles over de onderwepen die we beschreven hebben. Heb je vragen? Twijfel dan niet en doe ons een mailtje! We zijn altijd benieuwd naar jou mening, opmerking of suggestie! Samen maken we de toch al warmverbonden wereld van het darten nog leuker. Wie weet staan we samen bij het bord als we proberen om die negendarter te gooien!